НАЧАЛО

ИДЕЯТА

ОРГАНИЗАТОРЪТ

БАНЕРИ

 

SMS-и

ТЕСТОВЕ

ИНТЕРЕСНО

 

ЖИВЕЙ ЗА ЛЮБОВТА 2006

 

 
Exchange.bg

     

ИНТЕРЕСНО - Тяло & Дух терапия със секс

 

1. Сексът е прекрасен начин за лекуване. Направените медицински тестове показват, че докато жената прави секс нивото на хормона Естроген нараства два пъти, което прави косата по-бляскава, а кожата по-гладка.

 

2. Нежния, отпускащ секс намалява шансовете от Дерматит, кожни обриви и петна.

 

3. Сексът може да изгори тези калорий които сте поели по време на романтичната вечеря

 

4. Секса е един от сигурните спортове които можете да практикувате. При секса се разтягат и повишава ефективността на работата не всеки мускул в тялото. По приятно е отколкото да преплувате 20 пъти басейн и не се нуждаете от специална екипировка, освен презерватив разбира се!

 

5. Секса е бързодействащо средство против леките депресии. По време на секс от тялото се освобождават ендорфини в кръвоносната система, което ни прави да се чувстваме еуфорично и доволни.

 

6. Колкото повече секс правите, толкова по-желани ставате. Сексуално активното тяло отделя големи количества от химикал наречен Феромон. Този коварен и неуловим парфюм кара противоположния пол да подивее.

 

7. Секс е най-доброто успокойтелно на света! Той е 10 пъти по-ефективен от Валиума.

 

8. Целувките ще ви предпазят от посещения при зъболекааря Ви. При целувката отделената слюнка помага зъбите да бъдат изчистени хранителните остатъци останали по тях, намалява нивото на киселини които причиняват разрушаване на зъбите и предпазва от появата на плака по тях.

 

9. Сексът облекчава главоболието.

 

10. Имате запушен нос? Тогава правете секс! Секса е естествен антихистамин, които ще Ви помогне срещу астма и сенна хрема.

 

 

 
           
 
  Моля инсталирайте подходящия филтър  
 
© 2006–2007 • www.love.svetu.com • „СветЪ“ ООД • Всички права запазени!