НАЧАЛО

ИДЕЯТА

ОРГАНИЗАТОРЪТ

БАНЕРИ

 

SMS-и

ТЕСТОВЕ

ИНТЕРЕСНО

 

ЖИВЕЙ ЗА ЛЮБОВТА 2006

 

 
Exchange.bg

     

ИНТЕРЕСНО - Зодиите

 

Обща любовна характеристика на зодия Овен

За Овните може да се каже, че са отворени и активни личности. Ако сте организирали среща с Овен, се пригответе за купон до рано сутринта и за много, ама наистина много забавления, тъй като те са пълни е енергия и обичат силните усещания.

 

Обикновено, те се считат за интелектуалци и следователно, най-добрия начин да събудите интереса в Овена е да се доближите до тях на интелектуално ниво. Овните са също така агресивни и страстни. Трябва обаче да внимавате с тях, защото те често са ревниви и когато са влюбени искат голяма част от вашето време, ако не и цялото.

 

Може да се каже, че обожават някой да се обърне към тях за съвет и ако ви се наложи да ги попитате за мнение по даден проблем бъдете сигурни, че ще ви дадат толкова внимание, време и съчувствие колкото вие се нуждаете. Техните съвети са точни и без колебания. Овните с удоволствие ще споделят искрено и непринудено своето мнение.

 

Искате да сложите край на връзката си с лице от зодия Овен? Тогава се опитайте да го командвате. Овните ненавиждат някой да им нарежда и за това най-добре никога не им давайте заповеди. Те няма да им обърнат абсолютно никакво внимание, да не говорим за изпълнението им.

 

Овните се характеризират като независими, надеждни, лоялни и интересни партньори.

 

 

Овните и другите зодии

 

Овен и Овен

Страст в изобилие. Един от двамата Овни може до известна степен понякога да доминира. Връзката между двамата Овни може да просъществува само ако и двамата имат силата да правят компромиси.

 

Овен и Телец

Телецът има силно чувство за собственост и това трудно би могло да си пасне много добре с чистосърдечният Овен. Овена обича да се занимава с много неща докато в повечето случай телецът предпочита да си остане у дома. Телецът пестелив и добър спестител, докато Овенът е разточителен. Ако и двамата намерят златната среда връзката им може да дълбока. Но за да постигнат това ще трябва да поработят сериозно.

 

Овен и Близнаци

Връзката между двамата би могла да бъде доста стимулираща и без ограничения. Животът им в никакъв случай няма да е отегчителен. И двамата обичат да изпробват нови неща и да търсят нови приключения заедно или сами. И Овена и Близнаците си подхождат на интелектуално ниво.

 

Овен и Рак

Връзката им може да започне интересно, но скоро увяхва. Ракът е домошар, докато Овенът обича да излиза насам натам. Във връзката им може да има доста горчивина. За да просъществува таз връзка и двата знака ще трябва да се потрудят доста сериозно.

 

Овен и Лъв

И Лъва и Овена обичат да бъдат лидери ще се наложи и двамата да правят компромиси. И двата знака са романтични и отворени личности. И докато и двамата подхранват егото на другия връзката им ще бъде щастлива.

 

Овен и Дева

Връзката започва интригуващо, но с течение на времето връзката им може да стане скучна. Девата може да бъде критична към Овен, докато екстравагантната натура на Овена обезпокои Девата. Всеки вероятно и двамата няма да се доволни от начина на живот на другия.

 

Овен и Везни

Привличане от самото началото. Противоположностите се привличат, поне в началото. И двамата се наслаждават на обществения живот и забавленията. В течение на времето обаче ще трябва да поработят върху отношенията си. Овенът е по-авантюристичен за разлика от Везните, докато Везните са по-хармонични отколкото Овните предпочитат.

 

Овен и Скорпион

При двамата страстта няма да бъде проблем на физическо ниво. Въпреки това, когато това достига до чувства, можеше да има известни проблеми. Връзката им може да бъде проблемна ако и двамата се опитват да контролират другия и не правят компромиси. Докато Овенът е навън и се занимава с чудесата на света, то Скорпионът може да негодува и ревнува.

 

Овен и Стрелец

Само каква двойка са тези двамата!И двамата обичат живота и му се наслаждават максимално. Въпреки това може да има малки проблеми в спалнята. Овните са доминантни до известна степен когато се отнася за физическите отношения между двамата. Ако и двамата намерят щастливата среда, то те ще са страхотен отбор.

 

Овен и Козирог

Козирогът е по-консервативен отколкото Овен, а Овенът за разлика от Козирога е по-импулсивен. И двамата искат да са доминиращи и докато Овенът по-екстравагантен относно харченето, то Козирогът е по-пестелив. Физически и двамата си подхождат. Ако тези двамата могат да поработят върху проблемите си, то те биха могли да създадат една доста дълбока и здрава връзка.

 

Овен и Водолей

Докато и двамата са активни и амбицираните, те ще имат много общи неща. Те стават големи приятели физически и психически. Въпреки това Овенът не може да даде обичта която Водолеят желае. С малко разбиране и много комуникацията тази две зодии биха могли да създадат една весела и щастлива връзка.

 

Овен и Риби

Овните ще бъдат заинтригувани от Рибите, а те от своя страна развълнувани от овните. Двата знака се комбинират много добре в почти всички области. Разликите между двата само подчертават отношенията им. Овен обича да доминира и Риби не възразяват за това. Докато Рибите не възразяват Овните да имат и други интереси, то това ще бъде щастлива връзка.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Телец

Ако вие сте хвърлили око на някой Телец, то не стойте, а действайте. Телците са търпеливи хора, а търпеливостта ще ви е нужна ако се забъркате с човек от зодия Телец. В повечето случай ще ви се налага вие да сте инициатора за по-голяма част от нещата във ваша връзка.

 

Когато сте на среща с Телец, то се опитайте да му покажете, че се наслаждавате на неговата компания. И ако на вас ви се е паднало да избирате ресторанта, то трябва да сте убедени, че обстановката и храната са идеални. А ако вечерята която планирате ще бъде у вас, то се опитайте да планирате всичко предварително и разбира се да бъде перфектно – чудесна храна, прекрасно вино, цветя, свещи и тиха и нежна музика. Ако им покажете, че смятате, че нищо не е достатъчно добро за тях, то със сигурност ще поставите основите на една прекрасна и здрава връзка.

 

Със силната си воля и прекрасното чувство за хумор, Телецът може да има успокояващо въздействие върху хората около него. Внезапните промени обаче, могат да създадат известни проблеми.

 

Ако търсите човек на когото може да разчитате 100%, то бъдете сигурни, че сте го намерили. Но ако търсите някой който непрекъснато да ви убеждава в чувствата си, то ще трябва да продължите търсенето си. Телецът е много чувствителен човек и може да събуди спящата страст в човека на когото държат.

 

 

Телеца и другите зодии

 

Телец и Овен

Телецът има силно чувство за собственост и това трудно би могло да си пасне много добре с чистосърдечният Овен. Овена обича да се занимава с много неща докато в повечето случай телецът предпочита да си остане у дома. Телецът пестелив и добър спестител, докато Овенът е разточителен. Ако и двамата намерят златната среда връзката им може да дълбока. Но за да постигнат това ще трябва да поработят сериозно.

 

Телец и Телец

И двамата се справят добре с финансовите въпроси и са трудолюбиви. Обичта между двамата няма да е проблеми и двама ще се допълват чудесно.Връзката им може да бъде дълга и сърдечна стига всеки да зачита интересите на другия.

 

Телец и Близнаци

Противоположни партньори. Отначало, всеки може да намери другия за омайващ и очарователен. Но с течение на времето, може да има проблеми, освен ако двамата не искат да работят върху връзката си. Близнаците могат да станат неспокойни и постоянно да търсят нови преживявания, докато Телеца търси сигурност и стабилност.

 

Телец и Рак

И двамата са домошари и сантиментални личности. С аналогични цели в живота, тези два знака би трябвало да си изкарват добре заедно и дори могат да си осигуряват един на друг необходимият емоционален баланс. Обикновено те си допадат перфектно физически и психически.

 

Телец и Лъв

Отношенията между двамата най-често ще бъдат съпътствани от конфликти и съперничество. Телецът има нужда да се чувствува високо ценен, а Лъва изпитва постоянни потребности от възхищение, като никой от двамата няма да задоволи този вид чувства на другия. Тук пестеливият Телец се сблъсква с екстравагантния Лъв. Това не е най-добрата връзка, но все пак всичко е възможно.

 

Телец и Дева

Привличане още от първия миг. Телецът и Девата имат много общи неща и са необикновено много си подхождат. И двамата имат еднакви цели когато се отнася за финансите и обикновено имат еднакви цели в живота. Тези двама домошари създават едно хармонично и приятно партньорство.

 

Телец и Везни

По отношение на финансовите въпроси между двамата ще има известно противоречия. Но ако и двамата правят компромиси те биха могли да стигнат до идеалната среда, която би задоволила и двамата. Телецът може да има по-собственическо държание, което няма да се хареса на Везните, докато страстите и желанията на Везните може да не са достатъчно ясни за Телеца. Макар, че тези отношения в началото на връзката са топли, то в течение на времето може да се появяват искри. Тази връзка може да бъде стабилна стига и двете страни да го пожелаят.

 

Телец и Скорпион

Хората казват, че противоположностите се привличат и тези двамата доказват това. С течение на времето обаче, тези различия могат да тестват волята и желанията между двамата. Без никаква видима причина Скорпионът може да стане властен и да се държи собственически, докато в Телец се надига негодувание и гняв. Всеки от двамата трябва да се научи на търпимост за да има ред в взаимоотношенията им.

 

Телец и Стрелец

Макар, че тези два могат да се удивляват един на друг, те вероятно ще се държат като равен с равен. Телеца може до известна степен да се опитва да командва, а Стрелеца не понася да бъде командван. Телеца трудно възприема потребностите на Стрелеца от силни усещания и изучаване. Стрелецът от друга страна не може да се приспособи лесно към домошарството на Телеца. Това би могло да бъде впечатляваща връзка, която трудно може да бъде забравена. Но в една дълга връзка отношенията между двамата мога да се обтегнат.

 

Телец и Козирог

Козирогът дава на Телец чувство за сигурност, а Телеца пък дарява Козирога с обаяние. Макар, че това не винаги е особено романтична връзка, всеки ще бъде омаян от партньора си до известна степен. Ако двамата имат общи цели и характеристики, то това партньорство ще може лесно да просъществува.

 

Телец и Водолей

Телецът е консервативен докато Водолей харесва промените.Водолей в повечето случай не може да осигури комфорта и сигурността, която Телеца би желал. Телецът е собственически настроен, а Водолей обича свободата си. Становището на Водолея относно любовта не съвпада с отношението на Телеца. В един момент това партньорство може да се превърне в сражение за надмощие. Кратката връзка между двамата може да бъде примамлива, обаче, но с течение на времето връзката може да става все по-крехка и да се разпадне.

 

Телец и Риби

Риби може да не схванат напълно факта, че Телците са трудолюбиви и предани, а Телецът от своя страна не може да разбере напълно философията на живата на Рибите. Въпреки това те биха могли да създадат баланс помежду си. Веднъж осъзнали се, тези двамата мога да създадат една всеотдайна и страстна връзка.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Близнаци

Имате предвид това, че Близнака е признак на двойствеността. Част от тяхната същност се нуждае от любов и сигурност, но в тях има по-силна част, която се нуждае от стимулиране и новости. За да поддържате връзка с Близнаци вие трябва да сте способен да удовлетворите техните емоционални, умствени и сексуални потребности. Те обичат да се смеят, пътуват, харчат пари и са нетърпеливи за нови преживявания.

 

Tе се интересуват от почти всичко и вие можете да им направите впечатление ако се покажете като мислител и обсъждате темите задълбочено. Близнаците ценят честността и искреността в човек, ето защо е най-добре да казвате това което мислите, дори и да не сте на едно мнение с тях. Използвайте различни теми за разговор за да задържите за дълго тяхното внимание, тъй като те обичат разнообразието. Те са обществени и енергични хора имат които използват остър език. Те бързат да критикуват и имат навика да използуват думите като оръжие. Ето защо, ако вие сте емоционален човек който взема нещата присърце, в един момент може да ви се прииска да сложите край на връзката.

 

Когато са влюбени, те могат да се държат собственически и са склонни към ревност. Никога не им давайте повод да ви подозират, че не сте им верен. Веднъж намерил подходящият човек Близнаците могат да му се доверят и по този начин да запълнят всички свои потребности. Те са вълнуващ и всеотдаен партньор.

 

 

Близнаците и другите зодии

 

Близнаци и Овен

Връзката между двамата би могла да бъде доста стимулираща и без ограничения. Животът им в никакъв случай няма да е отегчителен. И двамата обичат да изпробват нови неща и да търсят нови приключения заедно или сами. И Овена и Близнаците си подхождат на интелектуално ниво.

 

Близнаци и Телец

Противоположни партньори. Отначало, всеки може да намери другия за омайващ и очарователен. Но с течение на времето, може да има проблеми, освен ако двамата не искат да работят върху връзката си. Близнаците могат да станат неспокойни и постоянно да търсят нови преживявания, докато Телеца търси сигурност и стабилност.

 

Близнаци и Близнаци

На умствено и физическо ниво те ще се стимулират един друг. Те ще се омайват един друг чрез невероятни разговори, въпреки това те няма да имат много общи неща. Нещата, които ги различава един от друг може в един момент да се превърнат в проблем. Ако никой от двамата, дори и двамата, не правят компромиси, може да има доста проблеми.

 

Близнаци и Рак

Страстта на Рака интригува Близнаците, а Близнаци знаят как да направят деня на Рака прекрасен. Обаче, Ракът може да не се чувства абсолютно сигурен, защото Близнаците не обичат да бъдат вързани на едно място. Самочувствието на Ракът може да бъде лесно наранено и Близнаците знаят много добре как да го направят. Тази двойка ще има трудности във взаимоотношенията си, което ще направи малко възможна дълготрайната връзка.

 

Близнаци и Лъв

Всеки от тях ще се опита да се съревновава с другия и Близнаците тайничко ще се радват на това състезание. Близнаците може да не обичат така като на Лъва му се иска, но Лъвът не е толкова толерантен колкото Близнаците. Те ще се смеят доста заедно. Връзката межди тях може да не е най-гладката, но въпреки това ще е им е доста весело заедно.

 

Близнаци и Дева

Близнаците могат да се отегчат от връзката с Девата ако тя е продължителна, а на Девите ще им омръзне още по-бързо дори.Ако връзката им продължи дълго време, то Девата може да стане доста критична към Близнака, а Близнака от своя страна ще бъде нехаен спрямо Девата. Всеки от двамата има различни интереси и във връзката им може да страстта и емоциите да не са достатъчно.

 

Близнаци и Везни

Ще им е лесно на двете зодии да са заедно, тъй като те имат множество общи неща. Всеки ще се наслаждава на другия. Единствения проблем които може да възникне при тях е относно навиците им. И двете зодии имат широки пръсти и ще харчат доста, като в резултат ще имат проблеми със спестяванията. Общо взето те ще са една прекрасна двойка.

 

Близнаци и Скорпион

Скорпионът изисква много от Близнаците, а на тях това не им харесва. Близнаците кой са доста обществено настроени личности, най вероятно ще влязат под кожата на Скорпиона. Тези двамата биха могли да създадат добра връзка, обаче ще трябва да са толерантни един към друг за да имат успех.

 

Близнаци и Стрелец

Определено има привличане между двете зодии. Те ще поделят общи интереси и ще се стимулират един друг на умствено ниво. Обаче, тази авантюристична двойка как да се аргументират и да спорят въпреки всичките сходства между тях. Близнаците са критични личности и могат често да критикуват Стрелеца, а Стрелеца от своя страна може да стане властен спрямо Близнаците.

 

Близнаци и Козирог

Козирогът ще изпитва трудности за да стимулира на психическо ниво Близнаците, чието внимание може лесно да бъде привлечено от другиго. Близнаците имат неконсервативен подход към живота, имат доста разнообразни интереси и може да подлуди Козирога и да ги накара на се чувстват несигурни. Но с усилия и желание и двамата ще успеят.

 

Близнаци и Водолей

Водолеят разбира потребностите на Близнаците, а Близнаци от своя страна са толерантни към Водолея. И двамата обичат новостите, отворени са към света и обичат да се стимулират на умствено ниво. Те ще намират всеки ден по нещо ново в партньора си. Тези двамата си пасват идеално и едно е сигурно – ще са заедно доста дълго време.

 

Близнаци и Риби

Рибите може да се опитат да направят от Близнака домошар, което ще разстрои Близнака. На Рибите ще им липсва предаността и привързаността от страна на Близнаците, а Близнаците може да им липсва респекта и разбирането от страна на Рибите. Всеки може лесно да бъде наранен от другия, тъй като не се поддържат един друг достатъчно.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Рак

Ако Ракът има интерес към Вас, то те ще ви оставят следи за да разберете за чувствата им. Не очаквайте те да действат първи, защото как да стане. Раците си падат малко старомодни и според тях перфектната среща ще бъде в театъра, романтичен ресторант и някакво културно събитие. Те са романтични фантазьори, които се обръщат към миналото за да намерят някоя интересна стара история, така че да могат после да я свържат с някоя от техните истории. Можете да събудите интереса на тези сантименталисти като им покажете някоя стара снимка или пък им разкажете някоя стара история.

 

Те цъфтят на възхищение и похвала. Покажете им колко се възхищавате на тяхната личност. Питайте ги за мнение и съвет и бъдете сигурни, че ще получите отговор. Имайте си едно наум, че Раците мразят отказите и много държат обещанията да се спазват. Ако се опитат да избягат от отговор на даден въпрос, то недейте ги притискайте. Често когато отговорът е „Не”, те ще направят всичко възможно за да сменят темата и да избягат въпроса.

 


Ракът има отлична памет и ревнива природа. Те могат да възстановят ситуации от миналото с лекота и ще сгреши този който не е искрен с тях. Предателството ще разруши всичко между вас и Ракът и ще е необходими много време за да ви прости. Но дори и да ви прости той никога няма да забрави предателството ви. Веднъж емоционално ранен от вас, винаги ще остане празнота в отношенията ви с него. За него емоционалната и финансова сигурност са от значение във взаимоотношенията му. Не харесват лекомислените разходи, тъй като това за тях е загуба на контрол и сигурност.

 

Ако умеете да обръщате огромно количество внимание и да умеете да вдъхвате постоянно увереност, то бъдете сигурни, че сте намерили подходящият партньор. В отговор на това ще видите, че Ракът е нежен, романтичен, съчувствен, надарен с въображение и дори съблазнителен. Въпреки, че те изискват от партньора си абсолютна преданост, то бъдете сигурни, че те винаги ще ви оценяват достойно и ще ви защитават винаги.

 

 

Раците и другите зодии

 

Рак и Овен

Връзката им може да започне интересно, но скоро увяхва. Ракът е домошар, докато Овенът обича да излиза насам натам. Във връзката им може да има доста горчивина. За да просъществува таз връзка и двата знака ще трябва да се потрудят доста сериозно.

 

Рак и Телец

И двамата са домошари и сантиментални личности. С аналогични цели в живота, тези два знака би трябвало да си изкарват добре заедно и дори могат да си осигуряват един на друг необходимият емоционален баланс. Обикновено те си допадат перфектно физически и психически.

 

Рак и Близнаци

Страстта на Рака интригува Близнаците, а Близнаци знаят как да направят деня на Рака прекрасен. Обаче, Ракът може да не се чувства абсолютно сигурен, защото Близнаците не обичат да бъдат вързани на едно място. Самочувствието на Ракът може да бъде лесно наранено и Близнаците знаят много добре как да го направят. Тази двойка ще има трудности във взаимоотношенията си, което ще направи малко възможна дълготрайната връзка.

 

Рак и Рак

Във физическо отношения между двамата няма да има проблеми. Обаче, на емоционално ниво може да има известно напрежение. Сходството между двамата е невероятно, но това не означава, че всичко е добре. Ракът може да е чувствителен до известна степен и също така изисква внимание от страна на партньора си. Може да имат проблеми, освен ако двамата не се научат да възприемат другия такъв какъвто е.

 

Рак и Лъв

Ракът знае как да ласкае Лъвът и по този начин да го направи щастлив, а Лъвът от своя страна знае как да се грижи за Рака физически и емоционално. Ракът възприема по-голяма част от нещата сериозно, а Лъвът знае как да действа. Разногласията може да са известен проблем при двете зодии. Въпреки това, ако нещата са добре, то това може да се превърне в интересна връзка.

 

Рак и Дева

Девата има нужда от защита, която пък не е проблем за Рака. Също така Девата може да разчита и да се наслаждава на любовта на Рака. Всичко това кара Девата да се чувства добре. Споделяйки много от целите и интересите си, всеки от тях може да достави удоволствие на другия при съвместният им живот. Двата знака могат да направят връзката си стабилна, сигурна и любвеобилна.

 

Рак и Везни

Везните могат често да се откъсват от действителността от време на време, а това не се харесва на Рака, който обича сигурността. Темперамента и собственическото чувство на Рака може да притесни до известна степен Везните. От друга страна екстравагантния начин на харчене на Везните притеснява Рака. Пътя пред тях ще е доста трънлив.

 

Рак и Скорпион

Изглежда и двамата имат емоционална връзка. Сякаш знаят какво точно иска другия и знае как да го задоволи. И двамата се чувстват сигурни и се възхищават един на друг. Тази двойка би могла да има една страстна и интензивна връзка.

 

Рак и Стрелец

Макар, че има добри неща в техните отношения, ще има също така и не много добри моменти. Когато става дума за въображение и стимулиране, то Стрелеца е подходящ за Рака. Обаче, Стрелецът вероятно няма да може да даде сигурността, от която се нуждае Рака за да бъде той абсолютно щастлив. Ако Ракът не позволява на Стрелец да бъде авантюрист, то това би могло да раздразни Стрелеца. С острия си език Стрелецът лесно би могъл да нарани чувствата на Рака. Създаването на дълга и сериозна връзка между двата знака изисква много работа и усилия от двете страни.

 

Рак и Козирог

Физическото привличане започва от първия миг. Ракът изисква внимание от страна на Козирога, който едва ли би могъл да я даде напълно. Козирогът често може да бъде студен и дистанциран спрямо партньора си, което може да разтревожи Рака. Козирогът, също така може до известна степен тероризира Рака и в резултат на това Рака може да стане раздразнителен и критичен. Емоционалните различия между двамата може да попречат за създаването на дългосрочна връзка.

 

Рак и Водолей

Това е сблъсък на личностите, тъй като Водолеят е непредсказуем, а Ракът предпазлив. Ракът се показва като топъл и любвеобилен, докато Водолеят понякога е студен и дистанциран. Тези двамата вероятно ще наранят чувствата на другия повече от каквото и да било друго. Няма много радост в тяхната връзка, разбира се , докато двамата не променят начина си на живот и не правят компромиси.

 

Рак и Риби

И двамата са чувствителни към потребностите на другия. Ракът и Рибите би трябвало да могат да правят почти всичко заедно безпроблемно. Това ще е един щастлив съюз изпълнен с чувства и емоции желани и от двете страни. Всеки от двамата успява да балансира партньора си. И двамата ще са една много приятна двойка.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Лъв

Лъвът обича комплиментите и възхвалата. И ако искате да привлечете вниманието му и да го плените, то давайте му много от тях. Под обвивката си обаче, Лъвът е доста нежна и уязвима личност, която се нуждае от постоянна сигурност. Това е от съществено значение за тях. Имайте в предвид, че ласкателството може да ви отведе навсякъде. Колкото повече подхранвате егото на Лъва чрез ласкателство и други подобни приоми, то толкова по-дълга ще бъде връзката ви.

 

На срещата с Лъва не трябва да се скъпите на каквото и да е, тъй като те обичат да се наслаждават на живота и смятат, че заслужават всичко най-добро. Лъвовете могат да са доста разточителни поради простата причина, че нищо не е достатъчно добро за тях. Можете да се чувствате свободни да обсъждате интелектуални теми с тях. Лъвовете обожават да споделят мнението си по дадена тема. Имайте в предвид, че те са предразположени към буйни спорове относно това в което вярват и в повечето случай няма да си променят мнението та каквото ще да става.

 

Лъвовете обичат да командват и да имат управляваща роля. В сексуално отношение Лъвът ще направи всичко възможно за да достави удоволствие на партньора си. Те желаят връзката им да е интересна и интензивна. Те се нуждаят от преданост, но същевременно осъждат собственическото държание и ревността. Истинският Лъв ще е верен в отношенията си с партньора. Лъвът изисква обаче да има свое пространство и свобода за да може тяхната натура да се наслаждава на нови открития и приключения.

 

Ако търсите великодушна, креативна личност, която е положително настроена към всичко около нея, то вие сте я намерили. Не забравяйте, че не случайно за символ на зодията е лъвът. Това е царят на джунглата и от време на време може да се опита да доминира във връзката си. Въпреки това, ще откриете една нежна и весела компания, която би направила почти всичко за вас.

 

 

Лъвът и другите зодии

 

Лъв и Овен

И Лъва и Овена обичат да бъдат лидери ще се наложи и двамата да правят компромиси. И двата знака са романтични и отворени личности. И докато и двамата подхранват егото на другия връзката им ще бъде щастлива.

 

Лъв и Телец

Отношенията между двамата най-често ще бъдат съпътствани от конфликти и съперничество. Телецът има нужда да се чувствува високо ценен, а Лъва изпитва постоянни потребности от възхищение, като никой от двамата няма да задоволи този вид чувства на другия. Тук пестеливият Телец се сблъсква с екстравагантния Лъв. Това не е най-добрата връзка, но все пак всичко е възможно.

 

Лъв и Близнаци

Всеки от тях ще се опита да се съревновава с другия и Близнаците тайничко ще се радват на това състезание. Близнаците може да не обичат така като на Лъва му се иска, но Лъвът не е толкова толерантен колкото Близнаците. Те ще се смеят доста заедно. Връзката межди тях може да не е най-гладката, но въпреки това ще е им е доста весело заедно.

 

Лъв и Рак

Ракът знае как да ласкае Лъвът и по този начин да го направи щастлив, а Лъвът от своя страна знае как да се грижи за Рака физически и емоционално. Ракът възприема по-голяма част от нещата сериозно, а Лъвът знае как да действа. Разногласията може да са известен проблем при двете зодии. Въпреки това, ако нещата са добре, то това може да се превърне в интересна връзка.

 

Лъв и Лъв

И двамата са романтични и чувствени личности. Единствената трудност в тази връзка ще бъде, че и двамата ще искат да са шефовете. Живота им заедно със сигурност ще е интересен. За да имат двамата дълга и ползотворна връзка, всеки от тях ще трябва да се научи да дава и да прави компромиси.

 

Лъв и Дева

Девата известна степен може да бъде хладна когато става на въпрос за любов, докато Лъвът се наслаждава на любовта. Лъвът може понякога да бъде обезпокоен, относно това как Девата може да бъде понякога внимателна в харченето и в следващия момент разточителна. Лъвът често ще се опита да доминира над Девата, а Девата не обича да бъде доминирана от Лъвът. Ще има психологическо привличане между двамата в самото начало, но вероятно това няма да е достатъчно за да просъществува връзката дълго време.

 

Лъв и Везни

Лъвът има способността да докарва до невъобразима лудост партньора си от зодия Везни, той от своя страна знае много добре какво да направи за да се чувства Лъвът добре. Докато им харесва да се забавляват заедно и са до някаква степен екстравагантни, то те ще се наслаждават на една прекрасна връзка.

 

Лъв и Скорпион

Твърде вероятно е още от първия миг в който се срещнат погледите те да се харесат. Въпреки това, Скорпионът може да се държи понякога доста собственически, което ще подлудява Лъвът, а Лъвът може лесно да влезе под кожата на Скорпиона. Желанието на двамата да доминират може да създаде известно напрежение във връзката им.

 

Лъв и Стрелец

Лъвът е погълнат от личността на Стрелеца. От своя страна Стрелецът умее да събуди страстта в Лъвът. Взаимоотношенията им най-вероятно ще бъдат доста чувствени и изпълнени с абсолютна преданост един към друг.

 

Лъв и Козирог

Козирога е доста по-практичен от колкото на Лъвът му се иска, а Лъвът е доста по-буен от колкото пък на Козирогът му харесва. Лъвът се наслаждава на привързаността и чувствата, докато Козирога е до някаква степен резервиран в тази област. Във връзката си и двамата ще правят опит да доминират над другия и най-вероятно ще имат проблеми с осигуряването на емоционалната сигурност на партньора си.

 

Лъв и Водолей

Привличането между двамата започва от първия миг на срещата им. И двамата обичат да излизат и да откриват нови неща. Понякога Водолеят може да е критичен към Лъвът и това може да нарани неговото его. Лъвът е сърдечен и любвеобилен, докато Водолеят може понякога да се държи хладно относно този вид чувства. Лъвът ще се опитва да доминира над независимия Водолей, което ще предизвика негодувание и ще създаде конфликти във връзката им.

 

Лъв и Риби

Лъвът е отворена личност, докато Рибите обичат тихия живот. Рибите са и доста по-чувствителни от колкото Лъвът предпочита. От своя страна Лъвът е по-екстравагантен, а това не допада много на Рибите. Лъвът често може да избухва, което ще плаши Рибите. Рибите също така са отстъпчиви, а това качество дразни Лъвовете. За да просъществува връзката им ще трябва и двете страни доста да поработят.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Дева

Като правило, Девата бива привличана от хора с добри комуникативни способности. Те обожават да говорят и са обкръжени от приятели, които са уравновесени, е привлечена на някой който притежава умения на добрия разговор . Те обичат да заговорят и обкръжават себе си с приятели които са уравновесени, безгрижни и могат да я стимулират интелектуално.

 

Ако планирате среща с Девата, то опитайте се да избегнете шумните места. Девата е резервирана личност, която държи на добрия вкус и би се чувствала много по-добре в тих ресторант с приятна музика отколкото ако я заведете на рок концерт. Девите предпочитат такива тихи места за да могат да говорят на спокойствие. Ще откриете, че Девата е доста интересна личност и няма да ви е трудно да говорите и дискутирате на каквато и да е тема. Но не бързайте и не задавайте веднага въпроси нейния личен живот, защото могат да го сметнат за нарушаване на личното пространство.

 

Девата рядко би похвалила някого, за това ако търсите човек който от време на време да ви потупа по рамото и да ви каже „Браво”, по-добре потърсете още. Но ако търсите съвет или мнение по даден въпрос, то Девата с удоволствие ще ви помогне.

 

Девата е внимателни плановици и постоянно търсят лични постижение и финансова сигурност. Те няма да вдигнат с лекомислени изразходващи навици и няма да скочат в сериозно отношение без гледане напред първо. Най-вероятно, те търсят партньор с практически амбиции точно както себе си. Девите планират всичко внимателно. Те постоянно се опитват да подобряват личните си постижения и финансовата си сигурност. Девите трудно биха започнали връзка без да помислят преди това сериозно. Най-често Девите търсят партньори които имат същите амбиции като тях.

 

Веднъж намерила подходящия човек Девата, те винаги ще бъдат лоялни към него и ще им осигурят необходимото щастие. Девите са отговорени, чувствителни и интелектуални хора, които взимат любовта и чувствата много на сериозно. Макар, че понякога се държат малко в страна и дистанцирано, те са топли и чувствителни хора. Ако ги спечелите, бъдете сигурни, че ще бъдете дарени с благодатен живот.

 

 

Девата и другите зодии

 

Дева и Овен

Връзката започва интригуващо, но с течение на времето връзката им може да стане скучна. Девата може да бъде критична към Овен, докато екстравагантната натура на Овена обезпокои Девата. Всеки вероятно и двамата няма да се доволни от начина на живот на другия.

 

Дева и Телец

Привличане още от първия миг. Телецът и Девата имат много общи неща и са необикновено много си подхождат. И двамата имат еднакви цели когато се отнася за финансите и обикновено имат еднакви цели в живота. Тези двама домошари създават едно хармонично и приятно партньорство.

 

Дева и Близнаци

Близнаците могат да се отегчат от връзката с Девата ако тя е продължителна, а на Девите ще им омръзне още по-бързо дори.Ако връзката им продължи дълго време, то Девата може да стане доста критична към Близнака, а Близнака от своя страна ще бъде нехаен спрямо Девата. Всеки от двамата има различни интереси и във връзката им може да страстта и емоциите да не са достатъчно.

 

Дева и Рак

Девата има нужда от защита, която пък не е проблем за Рака. Също така Девата може да разчита и да се наслаждава на любовта на Рака. Всичко това кара Девата да се чувства добре. Споделяйки много от целите и интересите си, всеки от тях може да достави удоволствие на другия при съвместният им живот. Двата знака могат да направят връзката си стабилна, сигурна и любвеобилна.

 

Дева и Лъв

Девата известна степен може да бъде хладна когато става на въпрос за любов, докато Лъвът се наслаждава на любовта. Лъвът може понякога да бъде обезпокоен, относно това как Девата може да бъде понякога внимателна в харченето и в следващия момент разточителна. Лъвът често ще се опита да доминира над Девата, а Девата не обича да бъде доминирана от Лъвът. Ще има психологическо привличане между двамата в самото начало, но вероятно това няма да е достатъчно за да просъществува връзката дълго време.

 

Дева и Дева

Едно е сигурно, че няма да им е скучно.Те имат много еднакви качества както и споделят множество еднакви интереси. Всеки от тях ще стимулира партньора си на интелектуално ниво. Животът им ще е хубав стига да не се критикуват един другиго.

 

Дева и Везни

Напълно различни личности. Девата е резервирана и донякъде практична във взаимоотношенията си, докато Везните са отворени личност с доста скъп вкус. Везните са нежни натури, докато Девите не показват често чувствата си. Везните могат да се отчуждят то Девата, ако тя спре да ги стимулира и ободрява и разбира се това би могло да сложи край на връзката им.

 

Дева и Скорпион

Скорпионът знае начини как да накара Девата да се чувства сигурна и обичана. Умственото стимулиране между партньорите от двете зодии няма да бъде проблем. Обаче, резервираната Дева и до известна степен мълчалив Скорпион могат да имат комуникативни проблеми, когато става на въпрос за лични проблеми.

 

Дева и Стрелец

Макар, че тези двамата ще имат няколко интересни разговора, то те ще изпитват проблеми при намирането на близки интереси. Всеки от двамата има различни цели и идеали в живота. Дева може да не се чувства много сигурна заедно със свободния по душа Стрелец, а Стрелецът от своя страна може да се чувства задушен от резервираността на Девата.

 

Дева и Козирог

Двамата са страхотна двойка. И двамата са трудолюбиви, имат общи цели и се наслаждават на другия. Обаче могат да имат проблеми с физическата си връзка. Ако те преодолеят този малък проблем, то пред тях ще се отворят прекрасни хоризонти.

 

Дева и Водолей

И двамата ще се стимулират на интелектуално ниво, но това стимулиране ще спре, ако те имат различни цели в живота. Водолеят е отворена личност, а Девата резервирана, което може да бъде проблеми при тяхната връзка.

 

Дева и Риби

Противоположностите привличат, но понякога за кратко. Разговорите може да са интересни, но най-вероятно това няма да е достатъчни за да може връзката да се развие. Рибите са малко мистични личности и малко мечтатели, докато Девата е логична. Ако и двамата могат да приемат другия какъвто е, то те ще имат интересна и хубава връзка.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Везни

Везните обожават да бъдат обичани и за това непрекъснато са в търсене на идеалния партньор. В плен са на романтиката и за това в това отношение са доста добри. Изпълнение с достойнство и елегантност, ще откриете, че Везните са ослепителни и ви пленяват много лесно.

 

Те имат много интереси като театър, старинни предмети, украсяване, изкуство и себе си. Най-доброто качество на Везните е изкуството да водят разговор. Те са фантастични оратори и докато обсъждате някоя тема, можете да откриете, че разговора се ръководи от Везните и се върти около любимите й теми.

 

Ако излизате на среща с представител на зодия Везни, то не забравяйте да й направите комплимент и бъдете сигурни, че Везната ще остане очарована от вас. За срещата си с Везната най-добре изберете изискан ресторант и не се скъпете. Везните обичат да бъдат третирани като важни личности и не биха се задоволили за по-малко от колкото смятат, че заслужават. Те търсят партньор с изискан вкус и качество. Везните обожават разкоша и обичат да им се угаждат.

 

 

Везните и другите зодии

 

Везни и Овен

Привличане от самото началото. Противоположностите се привличат, поне в началото. И двамата се наслаждават на обществения живот и забавленията. В течение на времето обаче ще трябва да поработят върху отношенията си. Овенът е по-авантюристичен за разлика от Везните, докато Везните са по-хармонични отколкото Овните предпочитат.

 

Везни и Телец

По отношение на финансовите въпроси между двамата ще има известно противоречия. Но ако и двамата правят компромиси те биха могли да стигнат до идеалната среда, която би задоволила и двамата. Телецът може да има по-собственическо държание, което няма да се хареса на Везните, докато страстите и желанията на Везните може да не са достатъчно ясни за Телеца. Макар, че тези отношения в началото на връзката са топли, то в течение на времето може да се появяват искри. Тази връзка може да бъде стабилна стига и двете страни да го пожелаят.

 

Везни и Близнаци

Ще им е лесно на двете зодии да са заедно, тъй като те имат множество общи неща. Всеки ще се наслаждава на другия. Единствения проблем които може да възникне при тях е относно навиците им. И двете зодии имат широки пръсти и ще харчат доста, като в резултат ще имат проблеми със спестяванията. Общо взето те ще са една прекрасна двойка.

 

Везни и Рак

Везните могат често да се откъсват от действителността от време на време, а това не се харесва на Рака, който обича сигурността. Темперамента и собственическото чувство на Рака може да притесни до известна степен Везните. От друга страна екстравагантния начин на харчене на Везните притеснява Рака. Пътя пред тях ще е доста трънлив.

 

Везни и Лъв

Лъвът има способността да докарва до невъобразима лудост партньора си от зодия Везни, той от своя страна знае много добре какво да направи за да се чувства Лъвът добре. Докато им харесва да се забавляват заедно и са до някаква степен екстравагантни, то те ще се наслаждават на една прекрасна връзка.

 

Везни и Дева

Напълно различни личности. Девата е резервирана и донякъде практична във взаимоотношенията си, докато Везните са отворени личност с доста скъп вкус. Везните са нежни натури, докато Девите не показват често чувствата си. Везните могат да се отчуждят то Девата, ако тя спре да ги стимулира и ободрява и разбира се това би могло да сложи край на връзката им.

 

Везни и Везни

Те са отворени личности и обичат да имат хубави неща. Те са толкова еднакви, че в един момент мога да си омръзнат. Единият или двамата изпитват нужда да развиват интересите си. Въпреки това те ще имат топла връзка и ще са щастливи заедно.

 

Везни и Скорпион

Отначало, Везните могат да бъдат пометени от страстният Скорпион, но щом капризната страна на Везните се покаже, то Скорпионът веднага ще смени настроението си. Скорпионът ще се държи малко собственически спрямо Везните, които пък ще харесва и дори могат да се забавляват с това негово държание. Обаче, след време те могат да останат разочаровани един от друг. Ако те не открият общи неща помежду си, Везните ще започнат да търся нови и нови интереси и превръщайки собственическото чувство на Скорпиона в негодувание.

 

Везни и Стрелец

И двамата ще бъдат заинтригувани един от друг още в началото. За разлика от Стрелеца, Везните са домошари. Въпреки това двамата лесно ще намерят необходимият баланс. Докато всеки от открива нови хоризонти, то пред тях ще има дълга и щастлива връзка.

 

Везни и Козирог

Определено между двамата има физическо привличане. Обаче, Везните вероятно няма да бъде даряван достатъчно с чувства от страна на Козирога, а Козирогът евентуално ще бъде раздразнен от небрежния начин на живот на Везната. Те гледат на обществената сцена по различен начин и вероятно ще има недостиг на сигурност между двамата.

 

Везни и Водолей

Дружба и романтика още от самото начало.С много взаимни интереси и уважение един към друг, те си пасват много добре. Когато Везните проявят нерешителност при вземането на някакво решение, то Водолейте нямат нищо против да поемат отговорността. Когато Водолеят е непреклонен и настойчив, то Везните намират начин за да преодолеят тези негови качества. Ако те решат да създадат връзка, то тя ще е възхитителна и изпълнена с обич.

 

Везни и Риби

Тези двама нежни и талантливи хора започват грандиозно. Обаче, Везните може да не обръщат внимание и да не осигуряват емоционалната сигурност, от която се нуждаят Рибите. Везните имат множество интереси, докато Рибите искат цялото внимание на Везните да е фокусирано върху тях. Рибите ще се почувстват пренебрегнати и тази промяна в чувствата могат да накарат Везните да побягнат. В някои области те си подхождат, но в други всеки ще се бори за надмощие и не ще отстъпи.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Скорпион

Ако някога срещнете човек, който от първия миг ви грабва и омайва, то можете да бъдете сигурни, че това е Скорпион. Те са невероятни и около тях витае някаква мистерия. Въпреки това, това което виждате, е това, което те искат вие да видите. Те са директни и решителни, но са и чувствителни и уязвими. Скорпионите възприемат любовта много на сериозно и търсят възхищение от партньора.

 

Да излезете на среща със Скорпион е много по-лесно от колкото да създадете дълга връзка. Вероятно няма да ви е трудно да ги съблазните, но за да създадете връзка със Скорпиона ще ви е доста трудно и ще трябва да сте търпеливи. Скорпионът честно може да бъде оприличен на самотник, но това е защото по този начин те се предпазват от разочарование и болка, тъй като те са доста чувствителни натури. Веднъж изградили една връзка те ще бъдат верни и надеждни партньори.

 

Те могат да се наслаждават на места където могат да се срещат с хора и да създават контакти. Те ценят когато им се обръща внимание. Те искат да знаят, че цялото ви внимание е насочено към тях. Но общо взето трудно може да се спори с човек от тази зодия. Също така не обичат да бъдат доминирани и да бъдат възприемани за даденост.

 

Имате предвид това, че Скорпиона е извънредно ревнив и се държи покровителски с партньора си. Те търсят някоя великодушна, любвеобилна и нежна личност с която да прекарат живота си. Търсят някого който да им осигури сигурност. В отговор ще получат страст, нежност и абсолютна преданост. Можете да сте сигурни, че винаги ще вземат вашите чувства сериозно и винаги ще са изпълнени със силна страст.

 

 

Скорпионите и другите зодии

 

Скорпион и Овен

При двамата страстта няма да бъде проблем на физическо ниво. Въпреки това, когато това достига до чувства, можеше да има известни проблеми. Връзката им може да бъде проблемна ако и двамата се опитват да контролират другия и не правят компромиси. Докато Овенът е навън и се занимава с чудесата на света, то Скорпионът може да негодува и ревнува.

 

Скорпион и Телец

Хората казват, че противоположностите се привличат и тези двамата доказват това. С течение на времето обаче, тези различия могат да тестват волята и желанията между двамата. Без никаква видима причина Скорпионът може да стане властен и да се държи собственически, докато в Телец се надига негодувание и гняв. Всеки от двамата трябва да се научи на търпимост за да има ред в взаимоотношенията им.

 

Скорпион и Близнаци

Скорпионът изисква много от Близнаците, а на тях това не им харесва. Близнаците кой са доста обществено настроени личности, най вероятно ще влязат под кожата на Скорпиона. Тези двамата биха могли да създадат добра връзка, обаче ще трябва да са толерантни един към друг за да имат успех.

 

Скорпион и Рак

Изглежда и двамата имат емоционална връзка. Сякаш знаят какво точно иска другия и знае как да го задоволи. И двамата се чувстват сигурни и се възхищават един на друг. Тази двойка би могла да има една страстна и интензивна връзка.

 

Скорпион и Лъв

Твърде вероятно е още от първия миг в който се срещнат погледите те да се харесат. Въпреки това, Скорпионът може да се държи понякога доста собственически, което ще подлудява Лъвът, а Лъвът може лесно да влезе под кожата на Скорпиона. Желанието на двамата да доминират може да създаде известно напрежение във връзката им.

 

Скорпион и Дева

Скорпионът знае начини как да накара Девата да се чувства сигурна и обичана. Умственото стимулиране между партньорите от двете зодии няма да бъде проблем. Обаче, резервираната Дева и до известна степен мълчалив Скорпион могат да имат комуникативни проблеми, когато става на въпрос за лични проблеми.

 

Скорпион и Везни

Отначало, Везните могат да бъдат пометени от страстният Скорпион, но щом капризната страна на Везните се покаже, то Скорпионът веднага ще смени настроението си. Скорпионът ще се държи малко собственически спрямо Везните, които пък ще харесва и дори могат да се забавляват с това негово държание. Обаче, след време те могат да останат разочаровани един от друг. Ако те не открият общи неща помежду си, Везните ще започнат да търся нови и нови интереси и превръщайки собственическото чувство на Скорпиона в негодувание.

 

Скорпион и Скорпион

Определено има физическо привличане между тези двамата които имат и множество близки неща помежду си. Но за да се получи емоционалната връзка ще е нужно малко да се поработи. И двамата ще изискват много от партньора си и дори може да се държат собственически спрямо него. Ще се карат често защото никои от тях няма да се откаже от позицията си. Основния проблем между двамата е, че всеки ще иска да управлява другия.

 

Скорпион и Стрелец

Макар, че тази връзка може да започне бързо и енергично, то тя лесно в един момент ще се превърне в скучна и за двамата. Скорпионът ще се опита да доминира над Стрелеца, което едва ли ще му се хареса заради изследователската му натура. Те ще се сблъскат на тема комуникация – Скорпионът е затворен, а Стрелецът разговорлив.

 

Скорпион и Козирог

Страстна връзка между двамата. Скорпионът знае как да подпали духът на Козирога, а той от своя страна знае как да даде на партньора си топлина и сигурност. Финансово, емоционално и физически тези двамата си пасват много добре заедно.

 

Скорпион и Водолей

Собственически настроената натура на Скорпиона притеснява свободолюбивия дух на Водолея. Водолеят от своя страна не дава сигурността, която Скорпиона иска в една връзка.

 

Скорпион и Риби

Емоционално те си пасват добре. Всеки от двамата може да се чувства сигурен и обичан. Рибите намират собственическото държание за привлекателно, а Скорпиона се радва на подвластната му над Рибите. И двамата са креативни по свой собствен начин и си пасват много добре.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Стрелец

Този слънчев знак вероятно ще е най-възхитителния и прелестен другар който вие можете да намерите. Стрелците не сами се наслаждават на живота, но са и хора с въображение и с добро чувство за хумор. Винаги имат нови идеи и са ентусиазирани за всяка от тях. Стрелците са амбициозни, великодушни и обичащи свободата.

 

Тази личност вдъхновена от силните усещания, страстта и романтичните приключения, този свободен дух, може да счита семейният живот за отегчителен. Стрелецът разглежда любовта като предизвикателство или приключение. Планирането на среща със Стрелеца е лесна. Не е нужно да правите каквото и да е за да го впечатлите, защото той се възхищава от всичко.

 

На срещата си със Стрелецът не трябва да се притеснявате за темите на разговор, тъй като те имате разнообразни интереси и почти всички теми за разговор ще са им интересни. Стрелците са прекрасни събеседници и скоро можете да откриете колко открити и прями са те. В повечето случай те казват това, което мислят, но нямат целта да обидят когото и да е.

 

Тяхна основна цел в една връзка е лоялността към партньора. И така, ако търсите домошар или ако сте ревнив, по-добре потърсете още. Стрелците няма да дадат да бъдат хванати във връзка, която ще наруши тяхната свобода и желание за приключения. Веднъж намерили подходящият партньор в тях ще се отключат скритите до сега страсти и чувства. Животът със Стрелеца рядко ще е отегчителен.

 

 

Стрелците и другите зодии

 

Стрелец и Овен

Само каква двойка са тези двамата!И двамата обичат живота и му се наслаждават максимално. Въпреки това може да има малки проблеми в спалнята. Овните са доминантни до известна степен когато се отнася за физическите отношения между двамата. Ако и двамата намерят щастливата среда, то те ще са страхотен отбор.

 

Стрелец и Телец

Макар, че тези два могат да се удивляват един на друг, те вероятно ще се държат като равен с равен. Телеца може до известна степен да се опитва да командва, а Стрелеца не понася да бъде командван. Телеца трудно възприема потребностите на Стрелеца от силни усещания и изучаване. Стрелецът от друга страна не може да се приспособи лесно към домошарството на Телеца. Това би могло да бъде впечатляваща връзка, която трудно може да бъде забравена. Но в една дълга връзка отношенията между двамата мога да се обтегнат.

 

Стрелец и Близнаци

Определено има привличане между двете зодии. Те ще поделят общи интереси и ще се стимулират един друг на умствено ниво. Обаче, тази авантюристична двойка как да се аргументират и да спорят въпреки всичките сходства между тях. Близнаците са критични личности и могат често да критикуват Стрелеца, а Стрелеца от своя страна може да стане властен спрямо Близнаците.

 

Стрелец и Рак

Макар, че има добри неща в техните отношения, ще има също така и не много добри моменти. Когато става дума за въображение и стимулиране, то Стрелеца е подходящ за Рака. Обаче, Стрелецът вероятно няма да може да даде сигурността, от която се нуждае Рака за да бъде той абсолютно щастлив. Ако Ракът не позволява на Стрелец да бъде авантюрист, то това би могло да раздразни Стрелеца. С острия си език Стрелецът лесно би могъл да нарани чувствата на Рака. Създаването на дълга и сериозна връзка между двата знака изисква много работа и усилия от двете страни.

 

Стрелец и Лъв

Лъвът е погълнат от личността на Стрелеца. От своя страна Стрелецът умее да събуди страстта в Лъвът. Взаимоотношенията им най-вероятно ще бъдат доста чувствени и изпълнени с абсолютна преданост един към друг.

 

Стрелец и Дева

Макар, че тези двамата ще имат няколко интересни разговора, то те ще изпитват проблеми при намирането на близки интереси. Всеки от двамата има различни цели и идеали в живота. Дева може да не се чувства много сигурна заедно със свободния по душа Стрелец, а Стрелецът от своя страна може да се чувства задушен от резервираността на Девата.

 

Стрелец и Везни

И двамата ще бъдат заинтригувани един от друг още в началото. За разлика от Стрелеца, Везните са домошари. Въпреки това двамата лесно ще намерят необходимият баланс. Докато всеки от открива нови хоризонти, то пред тях ще има дълга и щастлива връзка.

 

Стрелец и Скорпион

Макар, че тази връзка може да започне бързо и енергично, то тя лесно в един момент ще се превърне в скучна и за двамата. Скорпионът ще се опита да доминира над Стрелеца, което едва ли ще му се хареса заради изследователската му натура. Те ще се сблъскат на тема комуникация – Скорпионът е затворен, а Стрелецът разговорлив.

 

Стрелец и Стрелец

И двамата са независими и обичат да изучават. Връзката между тях може да бъде както завладяваща и интересна, така и досадна понякога. Ангажирането между тях обаче може да е проблем, освен ако един не поеме инициативната роля. И, макар, че те споделят общи интереси, те често ще влизат в спорове.

 

Стрелец и Козирог

Козирогът лесно може да бъде наранен от острите думи на Скорпиона. И двамата имат различни цели и различни финансови навици. Стрелецът е по-затворен от Козирогът. Различията им могат да ги накарат да си омръзнат. Общо взето ако и двамата искат да постигнат нещо, то ще трябва да се научат на компромиси.

 

Стрелец и Водолей

Страхотна двойка са! Никой няма да се опита да задържа другия в реалността и ще го остави да си вилнее на свобода. Със сигурност ще си помагат за да успеят. Физически и психически ще си допаднат и ще работят добре заедно. Със Стрелеца и Водолея няма невъзможни неща. Между тях ще има добро приятелство и дълбока връзка

 

Стрелец и Риби

Въпреки любовта от пръв поглед, скоро и двамата ще започнат да изпитват трудности във взаимоотношенията си. Рибите изисква внимание и преданост от страна на Стрелеца, а той не обича емоционалните прегради. И двамата ще се опитват да променят другия.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Козирог

Когато за първи път срещнете Козирог те най-вероятно ще се държат малко дистанцирано. Но така е само на пръв поглед, защото в същност те са внимателни.

 

Козирозите се интересуват от изкуство, театър, музика и тяхната собствена кариера. Обикновено могат да се опишат като интелектуалци търсещи партньор, които би паснал на техният начин и среда на живот. Те предпочитат да обсъждат сериозни теми, въпреки това, те винаги ще ви изслушат ако имате проблем.

 

Хората родени под този знак ценят разкоша, макар, че, те не харесват показват нещата на показа за да направят впечатление. Те гледат сериозно на парите туй като на тях се основава тяхното чувство за сигурност.

 

Козирогът обича да доминира и не е лесно да спечелите срещу него. Той очаква да бъде преследвач, а не преследван. Ако излезете на среща с представител на този знак, то се опитайте да сте точен. Те не са толерантни към хора които казват едно, а пък вършат друго.

 

Ако обичате да се поддавате на емоциите си, то ще е най-добре да продължите своето търсене, тъй като Козирозите са отрицателно настроени и резервирани към подобен начин на живот. Те премислят всичко преди да направят нещо, включително при взаимоотношенията им с партньора. Те искат да бъдат ценени, уважавани, обичани. В отговор ще получите страст и ще имате една дълга и прекрасна връзка с представителя на зодията.

 

 

Козирозите и другите зодии

 

Козирог и Овен

Козирогът е по-консервативен отколкото Овен, а Овенът за разлика от Козирога е по-импулсивен. И двамата искат да са доминиращи и докато Овенът по-екстравагантен относно харченето, то Козирогът е по-пестелив. Физически и двамата си подхождат. Ако тези двамата могат да поработят върху проблемите си, то те биха могли да създадат една доста дълбока и здрава връзка.

 

Козирог и Телец

Козирогът дава на Телец чувство за сигурност, а Телеца пък дарява Козирога с обаяние. Макар, че това не винаги е особено романтична връзка, всеки ще бъде омаян от партньора си до известна степен. Ако двамата имат общи цели и характеристики, то това партньорство ще може лесно да просъществува.

 

Козирог и Близнаци

Козирогът ще изпитва трудности за да стимулира на психическо ниво Близнаците, чието внимание може лесно да бъде привлечено от другиго. Близнаците имат неконсервативен подход към живота, имат доста разнообразни интереси и може да подлуди Козирога и да ги накара на се чувстват несигурни. Но с усилия и желание и двамата ще успеят.

 

Козирог и Рак

Физическото привличане започва от първия миг. Ракът изисква внимание от страна на Козирога, който едва ли би могъл да я даде напълно. Козирогът често може да бъде студен и дистанциран спрямо партньора си, което може да разтревожи Рака. Козирогът, също така може до известна степен тероризира Рака и в резултат на това Рака може да стане раздразнителен и критичен. Емоционалните различия между двамата може да попречат за създаването на дългосрочна връзка.

 

Козирог и Лъв

Козирога е доста по-практичен от колкото на Лъвът му се иска, а Лъвът е доста по-буен от колкото пък на Козирогът му харесва. Лъвът се наслаждава на привързаността и чувствата, докато Козирога е до някаква степен резервиран в тази област. Във връзката си и двамата ще правят опит да доминират над другия и най-вероятно ще имат проблеми с осигуряването на емоционалната сигурност на партньора си.

 

Козирог и Дева

Двамата са страхотна двойка. И двамата са трудолюбиви, имат общи цели и се наслаждават на другия. Обаче могат да имат проблеми с физическата си връзка. Ако те преодолеят този малък проблем, то пред тях ще се отворят прекрасни хоризонти.

 

Козирог и Везни

Определено между двамата има физическо привличане. Обаче, Везните вероятно няма да бъде даряван достатъчно с чувства от страна на Козирога, а Козирогът евентуално ще бъде раздразнен от небрежния начин на живот на Везната. Те гледат на обществената сцена по различен начин и вероятно ще има недостиг на сигурност между двамата.

 

Козирог и Скорпион

Страстна връзка между двамата. Скорпионът знае как да подпали духът на Козирога, а той от своя страна знае как да даде на партньора си топлина и сигурност. Финансово, емоционално и физически тези двамата си пасват много добре заедно.

 

Козирог и Стрелец

Козирогът лесно може да бъде наранен от острите думи на Скорпиона. И двамата имат различни цели и различни финансови навици. Стрелецът е по-затворен от Козирогът. Различията им могат да ги накарат да си омръзнат. Общо взето ако и двамата искат да постигнат нещо, то ще трябва да се научат на компромиси.

 

Козирог и Козирог

И двамата са работливи, внимателни, чувствителни и до известна степен резервирани личности. На пръв поглед изглежда, че двамата имат много общи неща, но това понякога може да ги отегчи. Много често, дори без усилия, те могат да изкарат на яве най-лошите си черти.

 

Козирог и Водолей

Водолей вероятно няма да даде сигурността и надеждността, от която се нуждае Козирогът, той пък от своя страна ще се опита да доминира над Водолеят и това ще доведе до множество конфликтни ситуации. Козирогът е доста по-резервиран от Водолеят. Вероятно между двамата ще има липсата на уважение и разбиране.

 

Козирог и Риби

Рибите могат да направят Козирога да се чувства обичан и обожаван, а точно от това се нуждае Козирогът във връзката си с партньора. Козирогът от своя страна дава сигурност на Рибите, което прави Рибите лоялни към партньора си. И двамата си имат начини за да накарат другия да направи неща, които той обикновено не би направил. Връзката между двете зодии може да се превърне в един красив романс.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Водолей

Ако вие някога срещнете някой който се окаже чаровен, весел, малко странен и интелигентен, мога да се обзаложа, че това е представител на зодия Водолей. Те обикновено живеят в своят ум, който е изпълнен с невероятен брой идеи. Въпреки, че често ще ви се струват странни и ще мислите, че не чувстват нищо, то вие грешите. Водолейте всъщност са сърдечни, отворени и са винаги насреща ако имате проблем.

 

Тези хуманитарни личности често се пазят от чувства и предпочитат да действат рационално в живота. Оптимизмът е голяма част от тяхната природа, заедно с дружелюбието и умението за флирт.

 

Ако искате Водолеят да ви обърне внимание, то ще трябва да действа на интелектуално ниво. Един хубав разговор, включително един хубав дебат са любима част за Водолея. Отвореният разум на Водолея възприема лесно критиката и разбира гледните точки на другите без проблеми. Ако имате проблем, за тях не е проблем да ви изслушват, но не прекалявайте с тяхната доброта в това отношение. Толерантността е голяма част от характера на Водолея. Те обмислят всяко решени много добре, рядко ревнуват и се опитват да не показват емоциите си.

 

Ако планирате среща с Водолея, не се опитвайте да правите неща, които не ви подхождат само и само да го впечатлите. Почти всичко може да го впечатли.

 

С времето връзката ви с Водолея ще се гради на доверието. Никога, ама никога не натяквайте на Водолея за негова грешка. Грешките не са важни за него и за това не му опявайте. Ако постоянно им натяквате за някаква тяхна грешка, те могат да се почувстват неоценени и това да създаде известни проблеми във връзката ви с него.

 

Във всяка връзка Водолейте ще бъдат лоялни и отдадени на партньора когото са избрали. Бъдете сигурни, че щом Водолеят обещае нещо, то ще се опита да направи всичко по силите си за да спази обещанието си. Обаче, ако започнете да ставате прекалено критични и изискващи, Водолеят може да погледне в друга посока. Те търсят партньор с който да споделят приключенията, предизвикателствата, които животът ще предложи. Животът с Водолея никога няма да е скучен.

 

 

Водолей и другите зодии

 

Водолей и Овен

Докато и двамата са активни и амбицираните, те ще имат много общи неща. Те стават големи приятели физически и психически. Въпреки това Овенът не може да даде обичта която Водолеят желае. С малко разбиране и много комуникацията тази две зодии биха могли да създадат една весела и щастлива връзка.

 

Водолей и Телец

Телецът е консервативен докато Водолей харесва промените.Водолей в повечето случай не може да осигури комфорта и сигурността, която Телеца би желал. Телецът е собственически настроен, а Водолей обича свободата си. Становището на Водолея относно любовта не съвпада с отношението на Телеца. В един момент това партньорство може да се превърне в сражение за надмощие. Кратката връзка между двамата може да бъде примамлива, обаче, но с течение на времето връзката може да става все по-крехка и да се разпадне.

 

Водолей и Близнаци

Водолеят разбира потребностите на Близнаците, а Близнаци от своя страна са толерантни към Водолея. И двамата обичат новостите, отворени са към света и обичат да се стимулират на умствено ниво. Те ще намират всеки ден по нещо ново в партньора си. Тези двамата си пасват идеално и едно е сигурно – ще са заедно доста дълго време.

 

Водолей и Рак

Това е сблъсък на личностите, тъй като Водолеят е непредсказуем, а Ракът предпазлив. Ракът се показва като топъл и любвеобилен, докато Водолеят понякога е студен и дистанциран. Тези двамата вероятно ще наранят чувствата на другия повече от каквото и да било друго. Няма много радост в тяхната връзка, разбира се , докато двамата не променят начина си на живот и не правят компромиси.

 

Водолей и Лъв

Привличането между двамата започва от първия миг на срещата им. И двамата обичат да излизат и да откриват нови неща. Понякога Водолеят може да е критичен към Лъвът и това може да нарани неговото его. Лъвът е сърдечен и любвеобилен, докато Водолеят може понякога да се държи хладно относно този вид чувства. Лъвът ще се опитва да доминира над независимия Водолей, което ще предизвика негодувание и ще създаде конфликти във връзката им.

 

Водолей и Дева

И двамата ще се стимулират на интелектуално ниво, но това стимулиране ще спре, ако те имат различни цели в живота. Водолеят е отворена личност, а Девата резервирана, което може да бъде проблеми при тяхната връзка.

 

Водолей и Везни

Дружба и романтика още от самото начало.С много взаимни интереси и уважение един към друг, те си пасват много добре. Когато Везните проявят нерешителност при вземането на някакво решение, то Водолейте нямат нищо против да поемат отговорността. Когато Водолеят е непреклонен и настойчив, то Везните намират начин за да преодолеят тези негови качества. Ако те решат да създадат връзка, то тя ще е възхитителна и изпълнена с обич.

 

Водолей и Скорпион

Собственически настроената натура на Скорпиона притеснява свободолюбивия дух на Водолея. Водолеят от своя страна не дава сигурността, която Скорпиона иска в една връзка.

 

Водолей и Стрелец

Страхотна двойка са! Никой няма да се опита да задържа другия в реалността и ще го остави да си вилнее на свобода. Със сигурност ще си помагат за да успеят. Физически и психически ще си допаднат и ще работят добре заедно. Със Стрелеца и Водолея няма невъзможни неща. Между тях ще има добро приятелство и дълбока връзка.

 

Водолей и Козирог

Водолей вероятно няма да даде сигурността и надеждността, от която се нуждае Козирогът, той пък от своя страна ще се опита да доминира над Водолеят и това ще доведе до множество конфликтни ситуации. Козирогът е доста по-резервиран от Водолеят. Вероятно между двамата ще има липсата на уважение и разбиране.

 

Водолей и Водолей

Тези двамата си пасват идеално, а и имат еднакви интереси. Могат винаги да накарат партньора си да се засмее и с тях винаги е весело. Тази двойка в повечето случай ще достигат до единомислие по различните въпроси и ще водят страхотни дискусии помежду си. Докато и двамата са повече рационални отколкото емоционални едва ли ще достигнат някакви супер висини. Но това едва ли ще е проблем за тях, докато и двамата са щастливи заедно.

 

Водолей и Риби

Вероятно в началото и двамата ще са заинтригувани един от друг. Но с времето може да се появят известни проблеми. Рибите могат да се опитат да поставят емоционални изисквания пред Водолея, а това със сигурност няма да му хареса. Водолейте може да бъдат хладно настроени към любовта, което ще предизвика в Рибите чувството, че не са обичани.

 

 

 

Обща любовна характеристика на зодия Риби

На пръв поглед, представителите на зодия Риби могат да ви се сторят възхитителни. Обикновено те са нежни и живеят в свят на мечти и романтика. Заедно с тяхната чувствителност и мистерия, обикновено тяхната интуиция ги води през техния живот. Те могат много лесно да се влюбят и няма да е чудно ако минат през много връзки докато намерят подходящият партньор. За да започнат сериозна и продължителна връзка трябва да намерят човек който да задоволява техните емоционални нужди, заедно с чувството за сигурност. Умеят с лекота да се приспособяват към всяка ситуация и към различните типове хора. Няма да е чудно, ако Рибите с лекота ви очароват.

 

За да спечелите точки пред представителите на зодията, се опитайте да им направите комплимент за външния вид или ги поласкайте за нещо, което са направили. В допълнение, ако сте емоционален тип, то пред вас има възможност за една изпълнена с чувства връзка. Ако сте внимателни, нежни, то вие ще бъдете богато възнаграден с преданост. Но от друга страна, ако сте критичен или понякога сте нечестен спрямо партньора, ще е по-добре да търсите още. За Рибите вашето поведение ще е недопустимо. Рибите биха направили всичко за човека който се грижи за тях. Веднъж намерили правилния човек, то те ще им отдадат цялото си време, усилия и енергия.

 

Техният интерес е насочен към изкуството. Тези артистични и талантливи индивиди харесват мистика, спиритизма и свръхестественото. Рибите обичат да разясняват и обясняват тяхната гледна точка и ако случайно не сте съгласни с тях, то бъдете нежни. Този чувствителен зодиакален знак не харесват отказите или нечие отрицателно мнение за живота. Те също така са добри слушатели и тяхното съчувствие е истинско.

 

Веднъж намерили стабилен, страстен и нежен партньор, те отворят за тях най-голямата си страст и преданост. Няма да възразят, ако партньорът им взима повечето от решенията. Като внимателни, съчувствени и романтични личности, те се опитат да задоволят всичките ви емоционални и психически нужди. Веднъж попаднал в емоционална сигурност, този чувствителен знак ще бъде винаги до вас и ще ви подкрепя.

 

 

Рибите и другите зодии

 

Риби и Овен

Овните ще бъдат заинтригувани от Рибите, а те от своя страна развълнувани от овните. Двата знака се комбинират много добре в почти всички области. Разликите между двата само подчертават отношенията им. Овен обича да доминира и Риби не възразяват за това. Докато Рибите не възразяват Овните да имат и други интереси, то това ще бъде щастлива връзка.

 

Риби и Телец

Риби може да не схванат напълно факта, че Телците са трудолюбиви и предани, а Телецът от своя страна не може да разбере напълно философията на живата на Рибите. Въпреки това те биха могли да създадат баланс помежду си. Веднъж осъзнали се, тези двамата мога да създадат една всеотдайна и страстна връзка.

 

Риби и Близнаци

Рибите може да се опитат да направят от Близнака домошар, което ще разстрои Близнака. На Рибите ще им липсва предаността и привързаността от страна на Близнаците, а Близнаците може да им липсва респекта и разбирането от страна на Рибите. Всеки може лесно да бъде наранен от другия, тъй като не се поддържат един друг достатъчно.

 

Риби и Рак

И двамата са чувствителни към потребностите на другия. Ракът и Рибите би трябвало да могат да правят почти всичко заедно безпроблемно. Това ще е един щастлив съюз изпълнен с чувства и емоции желани и от двете страни. Всеки от двамата успява да балансира партньора си. И двамата ще са една много приятна двойка.

 

Риби и Лъв

Лъвът е отворена личност, докато Рибите обичат тихия живот. Рибите са и доста по-чувствителни от колкото Лъвът предпочита. От своя страна Лъвът е по-екстравагантен, а това не допада много на Рибите. Лъвът често може да избухва, което ще плаши Рибите. Рибите също така са отстъпчиви, а това качество дразни Лъвовете. За да просъществува връзката им ще трябва и двете страни доста да поработят.

 

Риби и Дева

Противоположностите привличат, но понякога за кратко. Разговорите може да са интересни, но най-вероятно това няма да е достатъчни за да може връзката да се развие. Рибите са малко мистични личности и малко мечтатели, докато Девата е логична. Ако и двамата могат да приемат другия какъвто е, то те ще имат интересна и хубава връзка.

 

Риби и Везни

Тези двама нежни и талантливи хора започват грандиозно. Обаче, Везните може да не обръщат внимание и да не осигуряват емоционалната сигурност, от която се нуждаят Рибите. Везните имат множество интереси, докато Рибите искат цялото внимание на Везните да е фокусирано върху тях. Рибите ще се почувстват пренебрегнати и тази промяна в чувствата могат да накарат Везните да побягнат. В някои области те си подхождат, но в други всеки ще се бори за надмощие и не ще отстъпи.

 

Риби и Скорпион

Емоционално те си пасват добре. Всеки от двамата може да се чувства сигурен и обичан. Рибите намират собственическото държание за привлекателно, а Скорпиона се радва на подвластната му над Рибите. И двамата са креативни по свой собствен начин и си пасват много добре.

 

Риби и Стрелец

Въпреки любовта от пръв поглед, скоро и двамата ще започнат да изпитват трудности във взаимоотношенията си. Рибите изисква внимание и преданост от страна на Стрелеца, а той не обича емоционалните прегради. И двамата ще се опитват да променят другия.

 

Риби и Козирог

Рибите могат да направят Козирога да се чувства обичан и обожаван, а точно от това се нуждае Козирогът във връзката си с партньора. Козирогът от своя страна дава сигурност на Рибите, което прави Рибите лоялни към партньора си. И двамата си имат начини за да накарат другия да направи неща, които той обикновено не би направил. Връзката между двете зодии може да се превърне в един красив романс.

 

Риби и Водолей

Вероятно в началото и двамата ще са заинтригувани един от друг. Но с времето може да се появят известни проблеми. Рибите могат да се опитат да поставят емоционални изисквания пред Водолея, а това със сигурност няма да му хареса. Водолейте може да бъдат хладно настроени към любовта, което ще предизвика в Рибите чувството, че не са обичани.

 

Риби и Риби

Физически тези двамата ще си подхождат добре, но въпреки това, ще имат проблеми с осигуряване на емоционална стабилност и устойчивост. Те биха събудили най-лошото в партньора си, да допуснат негативизъм и депресиращи чувства.

 

 

 
           
 
  Моля инсталирайте подходящия филтър  
 
© 2006–2007 • www.love.svetu.com • „СветЪ“ ООД • Всички права запазени!