НАЧАЛО

ИДЕЯТА

ОРГАНИЗАТОРЪТ

БАНЕРИ

 

SMS-и

ТЕСТОВЕ

ИНТЕРЕСНО

 

ЖИВЕЙ ЗА ЛЮБОВТА 2006

 

 
Exchange.bg

     

ИДЕЯТА

 

“Живей за любовта” е инициатива, създадена от интернет младежка медия „СветЪ” през 2006 г. по повод празника на влюбените, и стартирала на Моста на влюбените зад НДК. Избрахме това място, защото то събира в себе си цялостната идея на инициативата- символ на любовта и същевременно високо място, на което всеки дошъл, открито показва любовта си.

 

„Живей за любовта” не е само публична проява в духа на празника. Идеята на инициативата е преди всичко да показва любовта във всичките й форми и проявления, да я търси и намира за онези, които все още не са направили тази важна крачка в живота си. Затова „Живей за любовта” събира на едно място хора, готови да демонстрират любовта, независимо как и откога съществува тя за тях. Под такава идея премина и първата инициатива през 2006 - „Най-дългата целувка” на Моста на влюбените, когато много двойки по даден сигнал се целунаха едновременно. Тогава се постарахме да намерим и половинки за онези, които бяха останали сами на празника като влязохме в ролята на посредници и на вестители на любовни писма.

 

Идеята „Живей за любовта” вече стана на една година и се превърна в традиционна инициатива. По повод празника през 2007 г. създадохме нов дизайн на сайта и събрахме в него любовни sms-и, тестове, историите на световноизвестни любовни двойки, най-великите любовни филми, избрано от българската любовна лирика, световноизвестни песни за любовта и още много материали по темата.

 

Вбъдеще нашата идея е да превърнем „Живей за любовта” в една истинска и свободна от предразсъдъци инициатива, която всяка година да бъде под различен знак и да предлага различни възможности и начини за представяне и обяснение в любов като събира на едно място всички, които имат смелост да покажат чувствата си и организира за тях публични прояви, екстравагантни послания, игри, състезания, конкурси и много други. Така имаме желание „Живей за любовта” да стане мотото и начина, по който всеки може да покаже любовта си на другия - от съвсем младите хора до живелите дълги години заедно семейни двойки, от тези, чиято любов е все още неизвестна на другия до хората с алтернативна сексуалност.

 

 

 
           
 
  Моля инсталирайте подходящия филтър  
 
© 2006–2007 • www.love.svetu.com • „СветЪ“ ООД • Всички права запазени!